Garantiebepalingen Bijoux & Tassen

Op al onze artikelen geldt een garantietermijn van 2 maanden. De garantie heeft betrekking op materiaal- en produktiefouten. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor normale slijtage of enige vorm van schade bij verkeerd gebruik.  Breuk en krassen evenals andere beschadigingen veroorzaakt door het dragen zijn uitgesloten. Voorgaande ter uitsluitende beoordeling van Bijoux & Tassen. 

Alle producten worden zorgvuldig door ons gecontroleerd alvorens ze door u worden aangeschaft.

Gebruiksvoorwaarden
Sieraden houden niet van water, alcoholhoudende producten en huidzuur.
Doe vóór het wassen, douchen, zwemmen of het opbrengen van producten zoals parfum, haarlak, zeep of lotion je sieraden af. Dit om schade aan of verkleuring van de sieraden te voorkomen.
Sieraden met (Swarovski/strass) steentjes zijn vaak wat kwetsbaarder doordat de steentjes geplakt zijn. Op verlies van strass steentjes wordt geen garantie gegeven! Ondanks het zorgvuldig en goed vervaardigen van deze sieraden kan het voorkomen dat bijvoorbeeld i.v.m. temperatuurverschillen, hardhandig gebruik of na verloop van tijd door normaal gebruik de steentjes loslaten. Hierop wordt geen garantie verleend. Als u uw sieraad na het dragen netjes afdoet en neer legt kan er weinig mee gebeuren. Maar als u het sieraad keer op keer neer gooit dan is de kans heel groot dat u steentjes gaat verliezen.

Sieraden & accessoires met foto zijn niet bestand tegen vocht. De foto kan loslaten door vocht, dit valt niet onder de garantie. 

Oorbellen/Oorstekers worden om hygiënische redenen niet geruild,  ongeacht of deze wel of niet zijn gedragen.

Buiten de garantie valt:
– Beschadigingen (gebruiks en/of draagbeschadigingen)
– Gebroken colliers
– Verkleuring door douchen, sporten, zuurgraad van de huid etc.
– Waterschade
– Glasschade
– Transportschade 
– Ritsen, sluitingen en bevestigingsdelen
– Verlies van Clicks, bedels en Swarovski/strass steentjes

Garantie op horloges is van toepassing op het uurwerk. Buiten de garantie valt: de batterij, glasschade, horlogeband, kroon/schroef en horlogekast. 

Het glas in de Memory Lockets zijn van gehard glas, deze kan alleen breken bij onjuist gebruik, en valt dus niet binnen de garantie. Zit het glas in zijn geheel los dan is dit een fabricage fout en valt dit wel binnen de garantie.

De Click collectie is een wisselsysteem. Clicks vallen niet van onze artikelen af maar door stoten, onvoorzichtig ermee omgaan of wanneer u ergens achter blijft haken, kunt u ze verliezen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor dit soort verlies. 

Bij gebruik maken van de garantie regeling dient u altijd vooraf aan de retourzending contact op te nemen met Bijoux & Tassen.  

 

© 2013 - 2020 Bijoux & Tassen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel